09 travnja, 2012

Upoznajte Pinota

Evo ovo maleno čudo (koje i nije više toliko maleno) je razlog što ja više ne stignem na blog. On se zove Pino i novi je član naše obitelji. Došao je kod nas 25.02 kada je bio jako mali i evo ga sada ima 3 mjeseca i u potpunosti ispunjava naše slobodno vrijeme. Uveseljava nas jako iako se je ponekada  teško ustai u 6 ujutro i odvesti ga van ili navečer kada stignemo sa posla u 21h treba odraditi šetnju od nekih sat vremena. Ali na sve smo to mi bili spremni. Divno je to što smo svi puno aktivniji, izlazimo, šećemo, trčimo i jednostavno krećemo se. Djeca su puno više vani, a manje za televizijom i kompjuterom.  Evo tu je nekoliko slikica i nadam se da vam se ovaj mali labradorić sviđa.

Broj komentara: 11:

  1. Presladak je bebulinko :) i ja imam labradorku staru 2 godine i obožavam je <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa nisi se ništa pohvalila,maleni je presladak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam se ni imala kada pohvaliti. Evo čekala sam priliku da vam ga svima predstavim.

      Izbriši
  3. Bas je sladak... I moja seka ima stene slicno, ali je mesanac labradora i maltezera. I meni je bas slatko kako oni organizuju svoj dan oko nje (zove se Pegica), ali ne znam kako ce sada kada dodje beba... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj mora biti da fora izgleda mješanac tih dviju pasmina. Ma snaći će se oni imati će dosta posla ali nekako će uspjeti. Nije ni meni baš lako evo kiša je a naš Filip ima 3 i pol godine i ponekad je teško psa izvesti vani ali eto volja je tu pa se snalazimo. Neka je sestri sretno i samo hrabro naprijed!

      Izbriši
  4. Presladak je :) sigurno je sada vec veliki decko :) obozavam pse <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sada je naš Pino već velika psina, ali je jako drag i mio ;-)!

    OdgovoriIzbriši